Du er her: Hovedsiden / Nyheter / G16 Steinkjer-Levanger 4-3

En innholdsrik kamp endte med hjemmeseier

Foto: Sigmund Ramfjord

Fra oppdateringene på LFK`s facebookside

SLUTT! En fryktelig innholdsrik fotballkamp ender med 3-4 og tre poeng til Steinkjer.

78 min. MÅL, 3-4!
En fryktelig innholdsrik kamp..! Elias Veie Fjerdingen tres gjennom og bruker sitt enorme tempo til å løpe fra en gulkledd forsvarer. Ei kjølig avslutning med utsiden gjør at det står 3-4 med to minutter igjen!

70 min. Mål, 2-4!
Så responderer Steinkjer på et 20-minutters langt Levanger-trykk ved å øke til 4-2! En personlig feil etterfølges av flere følgefeil, som fører til at Fabian Krogstad ender opp alene med keeper. Han avslutter kaldt nede til høyre for Holmberg.

65 min. MÅL, 2-3!
Nå skjer det ting!! Et voldsomt trykk resulterer i et ordentlig flaksemål. En aggressiv og hardtarbeidende Martin Berg presser en SFK-stopper, som panisk klarerer rett i leggen på Levanger-spilleren. Ballen forandrer retning og går i en vakker bue over vertenes målvakt.

61 min. MÅL, 1-3!
Keeper får ei hånd på ballen, men Mats Guddingsmo greier å sette straffesparket i mål.

60 min. STRAFFE!
Elias Veie Fjerdingen tres nydelig gjennom av Martin Berg. Alene med keeper foretar en Steinkjer-forsvarer en god, gammel kråkfot. Fjerdingen deiser i bakken og får straffe. Gud vet hvordan dommeren greide å la være å dele ut kort.

41 min. Mål, 0-3!
Det tar bare ett minutt av den andre omgangen før Steinkjer øker sin ledelse. Et (noe billig?) frispark slås inn og får en «deflection». På bakre stolpe kriger Marius Tuset seg foran sin oppasser og sleiver ballen (vakkert) opp i det lengste krysset.

34 min. Mål, 0-2!
Levanger bommer fullstendig med et høyt press, og Steinkjer vet å utnytte mellomrommet som etterlates midt på banen. Ei strålende gjennombruddspasning mellom stopper og back setter Bruzas opp i en løpsduell mot Nikolai Vekseth Larsen. Den gulkledde kantspilleren vinner løpsduellen og avslutter flott i det lengste hjørnet. Det står 2-0.

12 min. Mål, 0-1!
Ei fryktelig svak avklaring fanges opp av en Steinkjer-spiller. Vertene kan kontre 3v2 og utnytter overtallet godt. Steinkjer-spiller Emil Persgård spilles fri - og alene med keeper har han ingen problemer med å sende de gulkledde opp i 1-0.

LEVANGER G16 (4-2-3-1):

Pontus Holmberg

Alexander Ruiz Garcia
Mats Guddingsmo (K)
Håkon Nøst Skauge
Nedas Bruzas

Isak Lie Konradsen
Niklas Kenar

Sondre Holmen
Martin Berg
Eirik Sorger Olsen

Elias Veie Fjerdingen

INNBYTTERE: Sigurd Sandstad, Kevin Høilo, Morten Laugen

Aldri uavgjort

Levanger FK`s G16-lag står med seks seiere og fem tap. Ingen kamper har endt uavgjort.

LFK ligger på en åttendeplass (18pts) mens Steinkjer ligger på en ellevteplass (11pts)

Kampen på Guldbergaunet spilles kl 15:00

Her kommer viktigste oppdateringene fra kampen

Troppen kommer senere på denne linken