Du er her: Hovedsiden / Nyheter / Marcus Astvald klar for LFK

Kantspilleren har signert en toårskontrakt med Levanger FK

Rutinert kantspiller

25-åringen fra Örebro er en rutinert kantspiller med stor erfaring fra svensk toppfotball. Den 1.86 høye kantspilleren har spillt åtte sesonger i svensk toppfotball, fire år i Allsvenskan(tilsvarende norsk Tippeliga) og fire år i Superettan (tilsvarende OBOS-ligaen).

For Örebro gjorde Marcus 99 kamper. 90 av de var i Allsvenskan. Midt i 2013 sesongen skiftet han beite og gikk til seriekonkurent Degerfors IF. Fasitet er siden da 71 kamper for DIF og 9 mål. Kanstspilleren startet 29 kamper for DIF sist sesong.

Astvald sluttet seg til laget rett før avreise La Manga i formiddag.

 Troppen er nå komplett og Magnus Powell er fornøyd med signeringen:

-Marcus er en spiller jeg har fulgt lenge. Vi har lenge jaktet en kantspiller og Markus er en av de. Vi er glad for å ha fått på plass den siste signeringen før seriestart. Klassespiller med veldig høyt nivå inne.

Jeg syns det er Spennende

-Kjennes veldig godt nå som jeg har signert for LFK. Godt alt er klart etter mye speskulasjoner.

-Jeg hadde en del tilbud fra andre klubber men jeg hadde mest lyst til Levanger. Jeg kjenner ikke Magnus Powell men han har også vært innom Örebro så det føles faktisk ut som at jeg kjenner han.

- Jeg vet hva han står for og hvilken spillestil han står for og det betydde mye for meg under vurderingen.  Gleder meg til å bli kjent med Levanger som klubb og by men først skal vi til La Manga. Sier Marcus til LFK Media rett før avreise til La Manga