Du er her: Hovedsiden / Nyheter / Medlemskveld på LFK-Pøbben

Det er duket for ny bortekamp på LFK-Pøbben onsdag, når gutta gjester Sandnes Ulf.

Dørene åpner klokken 18.00, mens kampstart er klokken 19.00. Det er ventet stinn brakke, så det anbefales å ta turen i god tid før kampstart.

Medlemstilbud

Tilbudet om ekskulsiv visning av LFKs bortekamper, er samarbeid mellom LFK Stallions og Backlund Restaurantdrift AS. Tilbudet er rettet eksklusivt mot medlemmer i LFK Stallions og Levanger Fotballklubb. Det lukkede arrangementet gjelder fra åpningstid og frem til kampslutt. Dette er et foreløpig prøveprosjekt som skal evalueres i løpet av sommeren.

Krever oppslutning

Så langt har bortekampene vært godt besøkt, og fortsetter denne utviklingen - vil Backlund Restaurantdrift vurdere å utvide det disponible arealet til også å omfatte en renovert utgave av dagens "bakgård". Dette forutsetter selvsagt at oppslutningen fra medlemsmassen i LFK Stallions og Levanger Fotballklubb fortsetter å utvikle seg.

Bli medlem

LFK Stallions har med sin familievennlige profil vært et svært positivt bidrag for Levanger Fotballklubb siden oppstarten i april i år, og gjennom å tegne et enkelt- eller familiemedlemskap i supporterklubben oppnår du en rekke fordeler. Les alt om dette her (ekstern link).

Uavgjort og seier

LFK har møtt Sandnes Ulf 2 ganger tidligere. Dette skjedde i fjorårssesongen i OBOS-ligaen. Hjemme på Moan ble det uavgjort 0-0, mens det på bortebane ble en knepen 2-3 seier til LFK. Les deg opp på forrige oppgjør her.

Det er ventet at Magnus Powell kommer med en videohilsen til forsamlingen rett før kampstart, hvor han eksklusivt gir oss siste nytt om tropp og startellever, samt litt om kampplanen.

Velkommen til LFK-Pøbben - til trivsel og kamp!