Du er her: Hovedsiden / Nyheter / Ny medlemskveld på LFK-Pøbben

Et tett kampprogram stopper ikke fotballglade trøndere.

Nyhetsbildet: Jo Sondre Aas jubler etter å ha satt inn 1-0 mot Sandefjord på Moan 10. april i år. Gjentar han bragden på søndag?

Søndag er det klart for ny medlemskveld på LFK-Pøbben i Levanger, i regi av Backlund Restaurantdrift AS og LFK Stallions. Pøbben åpner klokken 17.00, og kampstart er klokken 18.00.

Arrangemetet har som vanlig en familievennlig profil, og er åpent for alle medlemmer i LFK Stallions og Levanger Fotballklubb.

LFK Stallions teller i dag 117 medlemmer, hvorav 14 er familiemedlemskap. Ønsker du å melde deg inn i LFK Stallions, kan du gjøre dette her.

Dialog om utvidelse

Tilbudet om lukket arrangement for medlemmer i LFK og LFK Stallions i forbindelse med A-lagets bortekamper i OBOS-ligaen, har i løpet av svært kort tid utviklet seg til å bli meget populært. Det anbefales derfor at man er tidlig ute for å sikre seg en plass.

Samtidig varsler LFK Stallions at de kommer til å gå i dialog med Backlund Restaurantdrift AS, med tanke på å få tatt i bruk "storstua" som ligger i bakgården av dagens etablissement. LFK Stallions vil holde både sine egne medlemmer samt våre lesere oppdatert omkring utviklingen på dette feltet.

Forrett

Vil du lese deg litt opp på hvordan det gikk i vårkampen mot Sandefjord på Moan, så har du anledning til å nyte denne forretten:

Bilder og Video fra LFL - Sandefjord (11.04.16)
Levanger FK - Sandefjord 1-0 (11.04.16)
Powell før Sandefjord (09.04.16)
Før Levanger-Sandefjord (08.04.16)

EM-kamp til dessert

I forbindelse med søndagens arrangement, vil det være anledning til å få med seg kampen mellom Frankrike og Island fra klokken 21.00. LFK-Pøbben er da åpen for alle.

VELKOMMEN TIL LFK-PØBBEN! TIL TRIVSEL OG KAMP(ER)!