Du er her: Hovedsiden / Nyheter / Nyhetsbrev

Volum 1 / Utgave 1

Ønsker du å lese Nyhetsbrevet som PDF, da kan du trykke på lenken under. 

Nyhetsbrev Volum 1 : Utgave 1

 

Ny sesong – nytt nyhetsbrev

Nå skulle det myldret av aktivitet på Tobb arena Levanger, men av kjente grunner ble det dessverre ikke slik. Kampaktivitet er avlyst inntil videre, og hele fotball-Norge har store restriksjoner i aktiviteter. Etter meget gode treningskamper har alle ledd i klubben sett frem til seriestart. Istedenfor er vi i en situasjon hvor spillere og trenere er permittert, og hvor klubbens økonomi blir rammet. Vi skal ikke legge skjul på at dette gir oss en del ekstra og uventede utfordringer i starten av sesongen.

Men alle ledd i klubben gjør det som kan gjøres, og styret vil spesielt berømme spillere og trenere for den måten de har håndtert situasjonen på. Vi hadde sett for oss at sesongens første nyhetsbrev skulle være mer positivt ladet, men nå er situasjonen den den er, og vi sammen skal vi sørge for at vi står sterkt når sesongen kommer i gang.

Egil Larsen, Styreleder.

 

Årsmøte 2020

Den 10.mars ble det avholdt årsmøte for LFK. Blant sakene var gjennomgang av årsberetning, årsregnskap og budsjett for 2020. Regnskapet for 2019 viser et underskudd på kr 913 503. Referat fra årsmøtet kan sees på:

http://levangerfotball.no/Nyheter/Protokoll-fra-aarsmoetet2

Under årsmøtet ble det også valgt nytt styre. Det nye styret og utvalgsledere er:

Styreleder:      Egil Larsen

Nestleder:       Christian Wee

Styremedlem:  Asmund S. Hagen

Styremedlem:  Sigurd Eggen

Styremedlem:  Linda Holmberg

Styremedlem:  Roald Stene

Styremedlem:  Karen Ensby

Varamedlem:  Arnstein Kjeldsen

 

Utvalgsledere for sesongen 2020 er:

Toppfotball:         Sigurd Eggen

Arrangement:      Tanja Lund

Marked:               Lars Ivar Aarskog

Økonomiprosjekt: Tine Kvam

Stab/admin:         Karen Ensby

Media:                 Asmund S. Hagen

 

Økonomi

Våre sponsorer er viktige for klubben. LFK hadde en realistisk målsetning om å nå 3 millioner kr i sponsorinntekt denne sesongen. Men mange av våre sponsorer er nå også i en vanskelig situasjon, og klubben ser allerede å måtte redusere budsjettet til 2,5 millioner kr. Dette kan gi oss nye utfordringer, og vi er takknemlige for gode ideer til hvordan klubbens økonomi kan styrkes. Noen av disse ideene som allerede har kommet fra supporterne finner dere på siste side i nyhetsbrevet.

 

Ny hjemmeside

Det jobbes for tiden med ny hjemmeside for LFK. Asmund S. Hagen er har tatt på seg arbeidet med prosjektet, og vi forventer at den skal kunne lanseres i løpet av april. Siden vil bli en kraftig forbedring av den eksisterende siden, og finansieres i sin helhet av sponsormidler. Vi gleder oss til å vise frem vår nye digitale plattform.

 

Trenerens spalte

Først av alt, så håper jeg dere alle har det bra der hjemme, tross tida vi er inne i. Hva skal man si om tiden man er inne i? Det som skjer rundt om nå er nytt for oss alle. Ofte så er det som er nytt litt skremmende, bærer med seg en usikkerhet og kan resultere i at en utrygg følelse kan falle over oss. Jeg, for min del, har kjent på den ofte den seneste tiden. Det kan jeg glatt innrømme. Det er vanskelig for de aller fleste. Jeg vil benytte anledningen til å gi min oppmerksomhet og takk til de som står i fronten med kritiske oppgaver som får «hjulene» til å gå rundt. Dere har min største respekt. Jeg vil også gi en klapp på skuldra til barna som ikke får på skolen, det må være en vanskelig hverdag for dem også. Isolert fra venner, lærere, fotballbaner osv. En ting er sikkert, vi tilpasser oss. Vi leser oss opp på det fra bibelhistorie til kroppen vår og bidrar med det vi kan på «hjemmeskolebenken». Vi gjør det som er trengs, for at de nødvendige tiltak skal fungere, for en bedre og lysere hverdag. Vi fortsetter å følge de retningslinjer vi får fra både statlig hold, men også lokalt. Vi spiller århundrets «kamp», sammen. Hvor motstanderen ikke tar hensyn til hvor du kommer fra. Det er vår mulighet til å utvikle samspill. Jeg tror at det kan komme noe bra ut av dette også.

Fotballen blir satt i perspektiv i disse tider. Fotballen blir i det store bilde, satt litt på innbytterbenken. Motstanderen krever andre ferdigheter og prestasjoner akkurat nå. Vi gleder oss enormt til treneren ser vår spisskompetanse og bytter oss inn.

Så mer til status for vår del. Vi har jobbet svært godt siden oppstart i januar frem til nå. God progresjon på fysikk, og ikke minst taktisk. Mange gode prestasjoner har kommet frem i treningskamper. To steg frem, og nå ett tilbake. Vi har jobbet frem mot et mål den 14. april. Målet er det samme, men tidspunktet er endret, og det byr på noen utfordringer. Men også her kan man legge seg ned å gråte, eller man kan se på hvilke muligheter man har for å bli bedre ut ifra de forutsetninger som ligger til stede. Jeg er såpass privilegert at jeg har en gruppe som jeg stoler 100 % på når det kommer til deres ønske-, stolthet- og «passion» etter å bli bedre. Da er det lettere å formidle treningsprogram og oppgaver til gutta. Vi følger opp så godt vi kan på de plattformer vi har til rådighet. Jeg er i tillegg heldig som har så god kompetanse rundt meg med Jo, Terje og medisinsk apparat, og sammen har vi lagt til rette for at gutta skal ha best mulig muligheter innenfor de ressurser vi har tilgjengelig. Jeg tror at vi som lag også skal komme styrket ut av denne perioden. Gutta trener stort sett med base fra hjemmet sitt og med familien sin nå. Om jeg legger bort treneren i meg et sekund eller to, så tror jeg det er fint for dem å være med sine nærmeste nå. Det og få spise mors kjøttkaker eller hva det måtte være som står på menyen, omgås folk man setter pris på, skaper en sårt tiltrengt trygghet i disse dager.

Forhåpentligvis går hverdagen mer og mer tilbake til det vi kjenner som normalen snart. Vi kommer nok til å preges av dette i lang tid. Men som sagt, vi tilpasser oss. Fotball får være fotball en stund. Vi gjør det beste ut av det.

 Avslutningsvis, så ønsker jeg dere alle, enten dere har hjerte i LFK eller andre steder, alt godt. Om noen i byen skulle trenge hjelp med for eksempel mathandling i disser tider, så ta kontakt med oss, så kanskje vi kan hjelpe.

En ekstra hilsen til pensjonistene. Gleder meg til neste torsdagskaffe, med en røverhistorie eller to.

Vi i LFK ser frem imot å møte dere alle igjen – pensjonister, supportere, sponsorer, bekjente og journalister med sine smått finurlige spørsmål ...!

Ta vare på hverandre.

Vi sees snart igjen.

 

LFK-hilsen,

Per Verner Rønning

 

Spleiselag for Levanger Fotballklubb

Avd Sør Levanger FK Support har satt i gang en spleis hvor alle pengene som samles inn går til å hjelpe klubben. Både lokale støttespillere,bedrifter, gamle og dagens spillere har allerede støttet innsamlingsaksjonen. Styret i LFK er veldig glad for både initiativet til å starte aksjonen fra Avd Sør, og for alle bidragene som kommer inn.

Spleisen er enda åpen i noen dager, så om noen ønsker å bidra så er linken på facebook-tråden eller her: https://www.spleis.no/project/100396/?fbclid=IwAR0IYGl1UasFFiIo7sGXwqdcpInN__feIx8mto8Ndtdx5pNl6wueur32zig

Skjermbilde 2020-03-29 kl. 15.19.54

 

Hjemmekampen 19.april – Levanger stallions

Det skorter ikke på initiativ og spennende ideer i disse korona-tider. Nå kan du stille på kamp selv om kampen som skulle gått 19.april er avlyst. Vi kunne skrevet mye om dette fantastiske initiativet fra Levanger Stallions, men nøyer oss med å si Tusen takk for et herlig engasjement og plan, og legger ved plakaten som er laget.
Link til facebookeventet her:
https://www.facebook.com/events/257063288793668/

Hjemmekampen