Du er her: Hovedsiden / Nyheter / Ola Rygg forlenger med LFK

Levanger FK sin viktige sisteskanse, Ola Rygg, har skrevet ny 2 års kontrakt med klubben.

Ola Rygg ble sist fredag, under årsfesten til levanger Fotballklubb, utnevnt til "Årets Spiller 2010" av sine lagkamerater. Ola har allerede hatt en meget god utvikling, siden han kom til klubben for knapt et år siden. Nå har han altså skrevet ny 2 års kontrakt.

Ola Rygg
Trives godt i Levanger FK: Ola Rygg ser nå fremover med Levanger FK i minst 2 år til

- Jeg trives meget godt i Levanger Fotballklubb, og har nå gjennomført mitt første år sammen med ny hovedtrener. Etter et år med høy intensitet i et godt treningsmiljø ledet av en god trener, ser jeg klare positive utviklingstrekk i det arbeidet som klubben har lagt opp til. Prestasjonene blir stadig bedre, og når omtrent hele laget som avsluttet årets sesong også fortsetter neste år - tror jeg denne kontiuniteten vil styrke oss ekstra i tiden som kommer, sier Ola Rygg.

Ola er bosatt i Levanger, hvor han har 2 år igjen av sine studier på HiNT. Ola utelukker ikke videre satsing på Levanger FK når han er ferdig på HiNT, men legger selvsagt til at dette er vanskelig å si noe sikkert om nå.

Om Levanger FK fortsetter den utviklingen jeg nå ser, og nærmer seg stadig høyere nivåer - ser jeg det ikke som usannsynlig at jeg fortsetter også etter 2 år, men det vil fremtiden vise, avslutter Ola Rygg.

 - Levanger Fotballklubb startet i fjor høst en langsiktig satsing for å bygge et solid klubblag, med blant annet ny hovedtrener og vesentlige endringer i treningsopplegget. Vi er derfor svært glad for at våre beste talenter viser at de ønsker å tenke langsiktig sammen med oss, sier avtroppende leder i Levanger Fotballklubb, Bjørn Pedersen.