Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO)Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) SOMMERFEST 11. JUNI / Nyheter / Hovedsiden - Levanger FK
Du er her: Hovedsiden / Nyheter / SOMMERFEST 11. JUNI

Det blir lokal festmusikk når Magnus Hestegrei spiller på sykkelfesten lørdag kveld, 11. juni. Magnus Hestegrei spiller opp til dans i afterbike-teltet etter Tour de Tomtvatnet.

– Magnus Hestegrei skal sørge for god stemning utover kvelden i teltet på Moan, lover afterbike-sjef Bjørn Pedersen i Levanger fotballklubb.

Flytter festen tilbake til Moan
Arrangørene bak «afterbike» etter Tour de Tomtvatnet går tilbake til røttene når de flytter sykkelfesten til teltet på Moan. De siste årene har sykkelfesten blitt avholdt som en åpen sommerfest i Trønderhallen og i fjor på Dampskipsbrygga.

– Vi har på en måte tatt afterbiken tilbake nå som vi velger å arrangere festen på kvelden i målområdet for rittet på Moan, slik vi gjorde de første årene. Det er fortsatt et åpent arrangement. Samtidig vil det være sommerfest for ansatte på Magneten kjøpesenter og en sykkelfest for deltakere i rittet med venner og familie, forteller Pedersen.

Mulig å betale med MCash
LFK har også ansvaret for mat- og drikkeservering i målområdet ved innkomsten for hovedrittet fra klokka 13 lørdag ettermiddag.

– Det blir servering av varm mat og kald drikke etter rittet. Vi har både øl og vin. Og i år blir det muligheter for å betale med MCash, informerer han.

Ingress TDT 2016 total