Du er her: Hovedsiden / Statistikk / Etter LFK vs Fana IL 2-2

Serierunde 2/2012: LFK – Fana: 2-2 (1-1): Postsnutt:

25 kamper på rad med scoring for Levanger FK

Nyhetsbildet: Jubel for Ivar Sollie Rønning's 2-1 scoring. (Foto: Sigmund Ramfjord, LFK Media)

Levanger FK klarte bare uavgjort 2-2 i åpningskampen mot Fana IL på heimebane i en kamp som Levanger FK utvilsomt burde ha vunnet. Det var 24de gang at Levanger FK spilte til resultatet 2-2, som er jevnlig fordelt på 12 H og 12 B.

2-2 er ellers det vanligste resultatet i Levanger FK`s seriekamper. Dette var for øvrig den første uavgjorte kampen for Levanger FK siden de møtte Nardo på Moan (2-2) i serierunde 12/2011. Ellers var kampen uavgjortkamp nr. 60 H + B i LFK`s historie.

Erling Ytterstad på raid
Erling Seljeskog Ytterstad: Scoret etter 73 sekunder mot Fana IL. (Foto: Sigmund Ramfjord, LFK Media)

Levanger FK`s første scoring ble satt inn av Erling Seljeskog Ytterstad allerede etter 73 sekunder. Dette er imidlertid ikke rekord for Levanger FK fra kampstart, idet den lyder på 45 sekunder og ble scoret av Pål Vidar Graadal i kamp mot Rørvik (4-1) i serieomgang 7/2001.

Levanger FK`s andre scoring mot Fana ble scoret av Ivar Solli Rønning tidlig i 2. omgang. Dette var hans 13ende scoring totalt, hvorav 1 i cupen og ellers hans første scoring siden serierunde 19/2010 mot Skeid (2-1 H).

Vi nevner at Levanger FK nå har scoret mål i 25 kamper på rad noe som selvsagt er ny rekord.

Lørdag 28. april skal Levanger FK ut på Bergenstur for å møte Fyllingsdalen på Varden Amfi, Fyllingsdalen er et lag som for året er en sammenslutning mellom lagene Løv-Ham og Fyllingen. Da Levanger FK ikke har møtt Fyllingsdalen før, kommer jeg tilbake først etter at den kampen er spilt.